Gasinstallation og installation af gasfyr

​Der er rigtigt mange fordele ved at vælge en gasinstallation, hvis du ikke allerede har det. Naturgas kommer fra Nordsøen og ud til forbrugerne via gasnettet.

Naturgas er det reneste af alle fossile brændsler, og derved er det også mere miljøvenligt end for eksempel oliefyr, men også meget billigere. Derfor kan du med fordel lade Hee Smede i Ringkøbing nær Skjern & Videbæk installere en gasinstallation eller erstatte den gamle med en ny løsning.

Vi tilbyder salg og installation af gasfyr og service af enhver type gasinstallation for private husejere og erhvervskunder, og det har vi ganske mange års erfaring med.

Professionel og sikker gasinstallation

​Det er vigtigt at få veluddannede og erfarne fagfolk til at stå for en gasinstallation for at sikre, at du vil få det maksimale ud af din investering, men også for at sikre at sikkerheden er i orden. 

​Men da vi samtidig lægger vægt på den højeste kvalitet, har vi valgt Vaillant som leverandør, eftersom det er en af de førende producenter på markedet.

Vores dygtige medarbejdere har både den fornødne viden, erfaring og uddannelse til at udføre en professionel gasinstallation, som vil give dig en god og stabil varme i mange år fremover.

Har du spørgsmål så kontakt os endelig

​Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye gasinstallation, men du er også velkommen til at ringe for at få svar på dine spørgsmål, før du træffer dit valg. Du kan ringe på telefont 97 33 51 66 eller skrive til vores e-mail på mail@heesmed.dk.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma informationer

Hee Smede - og Maskinforretning ApS

CVR: 81880115

Kontakt

Telefon: 97 33 51 66

E-mail: mail@heesmed.dk