​VVS-installatør renoverer badeværelser

​​Hos Hee Smede- og Maskinforretning har vi mange års erfaring som VVS-installatør - herunder:

  • ​Reparation
  • ​Renovering og modernisering af badeværelser og gæstetoiletter
  • ​Udskiftning af fyringsanlæg
  • ​Tilsyn af termostater

Har du brug for en VVS-installatør, så kontakt Hee Smede i Ringkøbing nær Skjern & Videbæk. Vi tilbyder alt i VVS til både private boligejere og virksomheder, samt boligforeninger og offentlige institutioner overalt i Midt- og Vestjylland.

Autoriseret VVS-installatør udfører solidt håndværk

​Det er vigtigt at få udført VVS af en autoriseret VVS-installatør. Fejl på installationerne kan for eksempel medføre vandskader, der ofte vil koste mange penge at få udbedret, og som måske ikke kan dækkes af dit forsikringsselskab. Derfor skal du altid sikre dig, at der bliver udført autoriseret VVS, men også at din VVS-installatør udfører et grundigt og solidt håndværk, som kan holde i mange år.

​Det er vigtigt at få udført VVS af en autoriseret VVS-installatør.

Fejl på installationerne kan for eksempel medføre vandskader, der ofte vil koste mange penge at få udbedret, og som måske ikke kan dækkes af dit forsikringsselskab. Derfor skal du altid sikre dig, at der bliver udført autoriseret VVS-installationer, men også at din VVS-installatør udfører et grundigt og solidt håndværk, som kan holde i mange år.

Lækkert og moderne badeværelse

​Mange får i disse år renoveret deres badeværelser, dels fordi fliser og klinker i ældre badeværelser kan være utidssvarende, men også fordi ældre badeværelser kan være besværlige at rengøre, ligesom de kan være upraktisk indrettet med et stort og besværligt badekar og måske helt uden skabsplads.

Nyt VVS kan spare på vandregningen, og måske kan badekaret fjernes, hvis det alligevel ikke bliver brugt, så du får plads til skabe og i det hele taget får en bedre oplevelse, når du er ude på badeværelset.

Har du brug for information om, hvordan vi som VVS-installatør kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 33 51 66 eller på e-mail mail@heesmed.dk.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma informationer

Hee Smede - og Maskinforretning ApS

CVR: 81880115

Kontakt

Telefon: 97 33 51 66

E-mail: mail@heesmed.dk