Montering af varmepumper og jordvarme

​Er du ved at bygge nyt hus og skal vælge varmesystem, eller skal dit gamle varmesystem udskiftes, så bør du overveje jordvarme eller montering af varmepumpe som din nye miljø- og energivenlige varmekilde. Hvis du vil spare penge, så tag en samtale med os om eksempelvis varmepumper, der er baseret på luft-til-luft eller luft-til-vand.

​Hee Smede- og Maskin​forretning installerer jordvarmen og varmepumper i private boliger, men også for virksomheder i Ringkøbing nær Skjern & Videbæk og rundt omkring i Midt- og Vestjylland, når der skal spares penge på el- og varmeregningen.

Jordvarme er effektivt og billigt i drift

​Jordvarme er en effektiv og miljøvenlig varmeløsning, der kan skære en god bid af din årlige varmeregning. Et jordvarmeanlæg består dels af den indvendige varmepumpe og dels af de nedgravede slanger i haven, hvorfra den oplagrede varme i jorden bliver suget ud og konverteret til varme i dit hjem. Dette kræver dog, at du har tilstrækkeligt udeareal til nedgravning af slangerne.

Luft-til-vand varmepumper sparer på el-regningen

​Vi monterer og installerer også luft-til-vand- og luft-til-luft-varmepumper, og luft-til-vand er et godt alternativ til blandt andet jordvarmen, der dog er noget billigere end varmepumper, men jordvarme kræver, at din have er stor nok. Luft-til-vand kan opvarme radiatorer, gulvvarme og brugsvand. Sådanne varmepumper sparer på el-regningen, og de koster det halve i forhold til olie og gas.

Luft-til-luft-varmepumper benyttes derimod mere til sommerhuse og fritidshuse. De får også energien fra den omgivne luft, som solen opvarmer. Disse kan dog ikke opvarme brugsvand.

Bestil levering og montering af varmepumpe

Ring til os på telefon 97 33 51 66 eller skriv på e-mail mail@heesmed.dk for at få et skriftligt tilbud på montering af varmepumpe eller jordvarme.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma informationer

Hee Smede - og Maskinforretning ApS

CVR: 81880115

Kontakt

Telefon: 97 33 51 66

E-mail: mail@heesmed.dk