Pillefyr og stokerfyr fra Ringkøbing

​Ønsker du at spare penge på varmeregningen i fremtiden, så lad Hee Smede- og Maskinforretning i Ringkøbing nær Skjern & Videbæk erstatte dit gamle varmesystem med et pillefyr eller stokerfyr.

Vi tilbyder salg, levering og montering af pillefyr og stokerfyr. Vores erfarne og veluddannede montører sikrer dig en korrekt og professionel installation.

Bedre økonomi

​Der er mange penge at spare, hvis du vælger at investere i et pillefyr eller et stokerfyr. Det er en billig form for opvarmning, når du sammenligner med for eksempel el, gas og olie. Det er ikke blot til gavn for miljøet, men er også til gavn for din økonomi, eftersom du vil kunne se frem til en markant reduceret varmeregning, når pillefyret eller stokerfyret er installeret.

Du kan få en virkningsgrad på op til 90% med pillefyr

​Pillefyret fyrer typisk med træpiller, men hvis du også ønsker at kunne fyre med brænde, så skal du vælge et kombifyr. Et kombifyr bliver også kaldt for storkerfyr.

Du kan få pillefyr i mange typer og til mange forskellige priser, men det er altid en oplagt mulighed for husejere på grund af de stigende oliepriser. En anden fordel er, at pillefyr har en meget høj virkningsgrad på op til 80-90%. Et pillefyr kan afgive varme til centralvarme- og brugsvandsanlæg på samme måde som traditionelle gas- og oliefyr.

Ring til os på telefon 97 33 51 66 eller send en e-mail til mail@heesmed.dk, så vi kan finde en løsning til dig.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma informationer

Hee Smede - og Maskinforretning ApS

CVR: 81880115

Kontakt

Telefon: 97 33 51 66

E-mail: mail@heesmed.dk