Stålkonstruktioner og smedearbejde

Hee Smede- og Maskinforretning fremstiller og opsætter alle typer af stålkonstruktioner. Det kan være et stålgelænder til altanen eller trappen, men det kan også være alle mulige andre former for stålkonstruktioner til byggeprojekter. Hvis du har brug for en stålkonstruktion, så kan vi altid fremstille den.

Vi tilbyder fremstilling og montering af stålkonstruktioner til private boliger og erhverv, herunder boligforeninger, men også for entreprenører og bygherrer, som har et bygge- eller renoveringsprojekt i Ringkøbing nær Skjern & Videbæk.

Høj kvalitet og gennemførte stålkonstruktioner

​Vi lægger altid vægt på høj kvalitet og gennemført håndværk, uanset hvilke typer stålkonstruktioner vi arbejder med, fordi sikkerhed er yderst altafgørende for os, men også for at vores kunder, eller vores kunders kunder, kan få glæde af vores stålkonstruktioner i mange år fremover.

Fremstilling på eget værksted

​Derfor har vi kun faglærte, erfarne og engagerede smede på vores værksted, og værkstedet indeholder naturligvis moderne maskiner og effektivt udstyr. Det er med til at sikre, at alle stålkonstruktioner, der forlader vores værksted, bliver udført efter de højeste standarder, ligesom de sikrer, at enhver stålkonstruktion, som vi monterer, er gennemført håndværk og kan holde til at blive brugt.

Vi kan således udføre alle løsninger og udfordringer, og vi starter gerne med en drøftelse, hvor vi gennemgår jeres muligheder og ser på, hvordan vi bedst muligt kan efterkomme jeres behov.

Har du særlige behov og ønsker til stålkonstruktioner, er du velkommen til at kontakte os på e-mail mail@heesmed.dk eller på telefon 97 33 51 66 for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma informationer

Hee Smede - og Maskinforretning ApS

CVR: 81880115

Kontakt

Telefon: 97 33 51 66

E-mail: mail@heesmed.dk